Homepage
New
Paintings
Sculptures bronze
Art in nature
Monumental art work
Sculptures
Background
Curriculum Vitae
Workshops photos
Workshops info
Contact


Anjeliek Blaauw


Info Workshops

Het kunstenaarsschap combineert Anjeliek Blaauw met lesgeven.
Ze heeft de kunstacademie in Kampen gedaan en is afgestudeerd voor de vakstudie beeldhouwen en de eerste graads lerarenopleiding.

Sinds 2001 geeft ze les aan volwassenen in boetseren en beeldhouwen. Momenteel bij KWA in Arnhem, zie www.vrijetijdkunstenaars.nl

WORKSHOPS OP ZATERDAGEN IN EIGEN ATELIER

Door het jaar heen geeft Anjeliek Blaauw op enkele zaterdagen workshops in haar atelier bij huis. Ze woont en werkt in de Achterhoek, 1,5 km ten zuiden van boekenstadje Bredevoort, tussen Aalten en Winterswijk.
Tijdens deze dagen kun je beeldhouwen in steen, maar ook werken met andere materialen zoals klei, gips cement, was, papier-maché is mogelijk.
De dagen beginnen om 9.30 en eindigen om 16.00 uur. Je kunt je voor 1 of meerdere zaterdagen opgeven, kosten zijn E 30,- per dag.

DRIE-DAAGSE WORKSHOP BEELDHOUWEN IN STEEN

Deze workshops worden gehouden in het gebouw van de KWA in Arnhem en in het atelier bij huis. Je kunt je bij deze workshop alleen voor alle drie de dagen opgeven. De dagen van de workshop beginnen om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. De kosten voor een drie-daagse workshop zijn E 120,-

Voor het beeldhouwen heb je geen ervaring nodig. Nieuwe cursisten wordt in een klein groepje de steensoorten en de techniek van het hakken, raspen en polijsten uitgelegd. Anjeliek begeleidt je verder persoonlijk en kan je ook op gang helpen als je niet zo goed weet wat je wilt maken.

Werktafels en gereedschappen zijn aanwezig, maar eigen gereedschappen meebrengen kan handig zijn. Je kunt tijdens de workshop bij Anjeliek een steen kopen. Ze heeft verschillende zachte steensoorten zoals speksteen, albast en serpentijn. De prijs van de steen is vanaf 2,- per kilo afhankelijk van de steensoort.

WORKSHOP BUITEN SCHILDEREN

Omdat de omgeving zo mooi is organiseert Anjeliek in de zomermaanden enkele zaterdagworkshops buiten schilderen. De dagen beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. De kosten zijn E 35,-per dag, dit is inclusief materiaal.

Voor meer informatie en data kun je vrijblijvend mailen naar blaauwcursus@xs4all.nl of bellen naar 06-12876955